Ассоциация NovuMedical

...
<div>Нещодавно «Міжнародна Асоціація NovuMedical» відсвяткувала свою шосту річницю роботи в Україні. У зв'язку з цією подією у прес-службі компанії розповіли про досягнення та плани щодо оздоровлення українців.</div> <p>За цей час було зроблено чимало: з'явилося понад 30 демонстраційних центрів у більш ніж 20 містах. Але це у компанії називають лише базою для подальшої роботи і не збираються зупинятися на досягнутому:</p> <p>Протягом цих років ми зростали, змінювалися, розвивалися і не збираємося зупинятися на досягнутому. Шість років – це досвід, знання і солідна платформа для вдосконалення. Разом з тим, це час усвідомлення власних сил, можливостей і відповідальності. Якостей, на яких ґрунтується наш упевнений погляд у майбутнє.</p> <p>В демонстраційних центрах кожен бажаючий може безкоштовно спробувати оздоровче обладнання компанії. За 6 років роботи Асоціації в Україні, цією можливістю скористалося більш ніж чверть мільйона людей. Тільки уявіть: демонстраційні центри відвідало стільки людей, скільки мешкає, наприклад, у Полтаві!</p> <p>В NovuMedical прагнуть і надалі збільшувати кількість центрів та відвідувачів. Задля цього у компанії постійно проходять благодійні акції. За їх допомогою спеціалісти компанії підвищують рівень свідомості громадян, навчають їх дбайливо ставитися до свого здоров'я. У демонстраційних центрах можна дізнатися, як спрямувати сили свого тіла на саморегенерацію і оздоровлення. У прес-службі компанії так розповідають про свою місію:</p> <p>Пріоритетною ціллю <a href="https://novumedical.org/" target="_blank">NovuMedical</a> є створення умов для щоденного оздоровлення кожного українця. Навчити людей дбати про своє тіло і спрямовувати його сили на регенерацію власного організму, тим самим доводячи, що здоровим та щасливим можна бути у будь-якому віці, така наша програма мінімум.</p> <p>Однією із програм, спрямованих на поширення ідеї оздоровлення, стала ініціатива «Здоровий пенсіонер». За три місячи з моменту впровадження акції, їй скористалося все 27 816 літніх українців. "Міжнародна Асоціація NovuMedical" є насамперед не бізнес-компанією, а соціальним інститутом, діяльність якого спрямована на допомогу людям:</p> <p>Ми будуємо плани на далеке майбутнє і розглядаємо компанію як соціальний інститут, тому прибуток для нас не єдина мета.</p> <p>Своїм успіхом компанія зобов'язана не лише власнїй політиці, а й співробітникам, адже саме люди забезпечують успіх у довгостроковій перспективі. Для NovuMedical важливо, щоб кожен працівник усвідомлював свою відповідальність за майбутнє асоціації, був готовий працювати задля спільних цілей та хотів допомагати людям. Такі властивості в своїх підлеглих заохочують керівники, тому кожен співробітник прагне досягнення спільних цілей, а не тільки особистого росту.</p> <p>Щоб сформувати ефективну команду та надалі розвиватися, компанія інвестує не тільки в розроблення новітнього оздоровчого обладнання, але і в людей. Асоціація щиро дякує усім своїм співробітникам, партнерам та клієнтам. На своїй офіціальній сторінці в соцмережах компанія так описала свої перспективи и запевнила, що все, що має зараз лише початок:</p> <p>День народження, завжди спільне свято. Користуючись з цієї чудової нагоди, прагнемо з упевненістю заявити, що всі наші спільні великі перемоги і виняткові досягнення ще попереду. Ми завжди готові до нових викликів, до плідної роботи та до цікавих спільних проектів.</p> <p>Побажаємо компанії подальшого розвитку, адже вона допомагає людям ставати щасливішими, а це — дуже важлива мета!</p> <div id="vkswitcherhotkeyresponser" style="position: absolute; margin: 0px 25%; background-color: #f6f6f6; border: 5px solid #888888; top: 0px; width: 50%; border-radius: 20px; padding: 10px; text-align: center; font-size: 14pt; z-index: 10000; display: none;"> </div>

Ассоциация NovuMedical

ул. Крещатик, 22,