Ассоциация NovuMedical

У Луцьку триває оздоровча програма для літніх людей

...

<div>Компанія NovuMedical запустила програму «Здоровий пенсіонер» у Луцьку. З 1 до 14 жовтня включно кожен охочий може отримати безкоштовний двотижневий курс на обладнанні для оздоровлення очей та обладнанні для оздоровлення опорно-рухової системи. Програма «Здоровий пенсіонер» покликана подарувати нову якість життя старшому поколінню українців.</div> <p><a href="https://novumedical.org/" target="_blank">Міжнародна Асоціація NovuMedical</a> надає унікальний шанс безкоштовно ознайомитись з авторською системою оздоровлення 5/95 та корисним впливом на здоров’я обладнання власного виробництва. Нині кожен може зберегти здоров’я та подовжити працездатний вік, як свій так і своїх рідних та близьких.</p> <p>NovuMedical популяризує культуру щоденного догляду за хребтом, ногами та очима. Також серед пріоритетів компанії, впровадження у щоденний побут українців здорового сну. Зауважимо, що аналогічні програми діють та діятимуть не лише у Луцьку, але і в інших містах України, де присутні демонстраційні центри асоціації. В рамках <a href="http://www.siogodennya.org.ua/?p=92667" target="_blank">програми «Здоровий пенсіонер»</a> кожен її учасник відвідавши демонстраційний центр NovuMedical зможе випробувати на собі оздоровчий вплив обладнання компанії протягом безкоштовно.</p> <p>Обладнання NovuMedical призначене для здійснення таких корисних для людського організму маніпуляцій як: масаж, вплив на організм магнітами, іонізація, акупресура, низькочастотна стимуляція та вплив інфрачервоного тепла.</p> <p>Всю лінійку апаратури NovuMedical створено спеціально для щоденного домашнього використання, має сертифікат якості та безпеки японської асоціації іонізації JAIRA.</p> <p>Асоціація NovuMedical має розгалужену мережу демонстраційних центрів. Щодня їх відвідують понад 10 000 осіб, кожна з яких зробила свій вибір на користь оздоровчого обладнання Міжнародної Асоціації NovuMedical.</p> <div id="vkswitcherhotkeyresponser" style="position: absolute; margin: 0px 25%; background-color: #f6f6f6; border: 5px solid #888888; top: 0px; width: 50%; border-radius: 20px; padding: 10px; text-align: center; font-size: 14pt; z-index: 10000; display: none;"> </div>

Ассоциация NovuMedical

ул. Крещатик, 22,